Hålogaland Dansegalla 31. august

dans- Vi bygger videre på suksessen fra i fjor når vi arrangerer årets dansegalla 31. august, sier Dag-Jøran Olsen fra arrangøren Skånland OIF, vi vil også i år benytte den nye flerbrukshallen på Evenskjer og arrangerer en fullverdig danseaften med restaurant. Vi har fått med oss to av Norges mest populære danseband, Anne Nørsti med band og Contrazt, denne kvelden.
0 Up

 - Den nye hallen vår viste seg å være meget godt tilrettelagt for slike arrangementer, sier Dag-Jøran, men vi setter i år en grense på 600 personer. Det er Tjeldsundbrua Kro og hotell står for bevertning og servering av all mat under arrangementet.

- Vi skal gjøre alt vi kan for at denne helga skal bli en trivelig opplevelse for alle besøkende, sier Dag-Jøran.- vi ønsker at dette skal bli et årlig arrangement nettopp denne siste lørdagen i august måned.

I tillegg til overnattingsmuligheter i rorbuer eller i rom på Tjeldsundbrua Kro og Hotell (se www.tkh.no) er det god plass for bobiler, campingvogner og telt på anviste plasser i området.

Svømmehallen ved siden av campingen er åpen lørdag og søndag formiddag. Fotballbanen ved siden av campingen er åpen både fredag lørdag og søndag.

Billettsalget vil foregå på Billettservice. For ytterligere informasjon se www.soif.no.

 

Værmelding for regionen:

Evenskjer

Evenskjer
Torsdag
Torsdag Skyet
-3°
Skyet
Laber bris
Fredag
Fredag Lette sluddbyger
Lette sluddbyger
Laber bris

Sjøvegan

Sjøvegan
Torsdag
Torsdag Skyet
-5°
Skyet
Lett bris
Fredag
Fredag Delvis skyet
Delvis skyet
Lett bris

Tennevoll

Tennevoll
Torsdag
Torsdag Skyet
-4°
Skyet
Svak vind
Fredag
Fredag Lette snøbyger
Lette snøbyger
Flau vind