Evenskjerdagene - 21. - 22. juni

Som tidligere år stenges sentrum av Evenskjer for å gi plass for diverse utstillere og salgsboder, sier Viggo Nilsen i Skånland kystlag, - selve åpningen skjer fredag kl 12 ved kultursjef Elisabeth Øien.
2 Up

- Vi regner med at det blir om lag 20 utstillere, fortsetter Viggo, - bilbransjen, båtbransjen og byggbransjen i Harstad og på Evenskjer vil være representert i tillegg til vanlige salgsboder. Det legges også opp til at lokale kunstnere får vise seg fram. Det blir matservering, grilling, konkurranser og underholdning og aktiviteter for barn – bl.a. vil brannvesenet demonstrere sin brannbil.

 

Lokale lag og foreninger oppfordres til å profilere sine aktiviteter. Foreløpig har Klatreklubben og ETS dykkerklubb meldt seg. - På isbadestranda vil det også bli ulike aktiviteter og konkurranser for barn i alle aldrer, forteller Viggo, -

lørdag setter Skånland & Astafjord Jeger og Fiskeforening opp lavvu og står for grilling, salg av forfriskninger og aktiviteter barn. Om kvelden inviteres det til Gammelpopfest på Kystlagets brygge på Fjelldal. Kystlagets båt ”Navaren” vil frakte folk fra Skjerran.

I tillegg til muligheter til overnatting på Tjeldsundbrua Kro og Hotell (se www.tkh.no) legges det også til rette for overnatting med bobiler og campingvogner på anviste plasser i området.

Arrangementet er et samarbeid mellom Skånland kystlag, Skånland sportsklubb, Skånland ungdomslag og Kreativt verksted. Følg med på www.skanlandkystlag.no for å holde deg orientert om programmet. Det utgis en egen festivalavis.

Værmelding for regionen:

Evenskjer

Evenskjer
Torsdag
Torsdag Skyet
-3°
Skyet
Laber bris
Fredag
Fredag Lette sluddbyger
Lette sluddbyger
Laber bris

Sjøvegan

Sjøvegan
Torsdag
Torsdag Skyet
-5°
Skyet
Lett bris
Fredag
Fredag Delvis skyet
Delvis skyet
Lett bris

Tennevoll

Tennevoll
Torsdag
Torsdag Skyet
-4°
Skyet
Svak vind
Fredag
Fredag Lette snøbyger
Lette snøbyger
Flau vind